Lifestyle

07 Ιουνίου 2014 17:00

Η Margot Robbie με νέο «αμόρε» στο Λονδίνο

Οι φωτογραφίες της Margot Robbie παρέα με έναν όμορφο νεαρό άνδρα σε τρυφερά ενσταντανέ, δεν πολλά περιθώρια για να αμφιβάλει κανείς...

-

Η Margot Robbie σίγουρα το διασκεδάζει στο Λονδίνο.

Η Αυστραλιανή ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», απέδειξε ότι δεν πάσχει από σημάδια νοσταλγίας για την πατρίδα, περνώντας ένα χαλαρό απόγευμα στο Μπρίξτον την Παρασκευή.

Φυσικά την βοήθησε και ένας... φίλος που από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες έχουν έρθει πολύ κοντά, όπως συμπεραίνει κανείς από τα φιλιά που ανταλλάσουν!

Ντυμένη casual, με ένα μαύρο skinny τζιν και μια φαρδιά γκρι μπλούζα από πάνω, η Margot παρέα με τον "επιστήθιο" φίλο της απόλαυσαν την μπύρα τους στον εξωτερικό χώρο μιας παμπ.

Η ηθοποιός και ο όμορφος φίλος της φάνηκε να διασκεδάζουν, αφού όλη την ώρα γελούσαν και αστειευόντουσαν, ενώ χάθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου πιασμένοι χέρι – χέρι… Μήπως τελικά τα έχουν; Ποιος να ξέρει!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)