Γενικά

07 Ιουνίου 2014 12:00

Το κρυφό παρελθόν της καλόγριας που κέρδισε το ιταλικό Voice

Ποια είναι πραγματικά η αδελφή Κριστίνα με την «αγγελική» φωνή που κέρδισε στο talent show;

-

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ιταλικό The Voice, συγκλόνισε όχι μόνο με τη φωνή της, αλλά και με την εμφάνισή της, καθώς τόσο το κοινό όσο και η κριτική επιτροπή δεν περίμεναν να αντικρύσουν μια καλόγρια στο πλατό της εκπομπής.

Από την πρώτη της παρουσία στις blind auditions η Κριστίνα Σκούτσια έγινε γνωστή και πέρα από τα ιταλικά σύνορα, καθώς με τις ερμηνείες της «μάγεψε» ακόμη και διάσημους τραγουδιστές, όπως η Κάιλι Μινόνγκ, που ανέβηκε μαζί της στη σκηνή και «μοιράστηκαν» το πιο γνωστό της τραγούδι.

Η καλόγρια Κριστίνα αναδείχθηκε η φωνή της Ιταλίας καθώς κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού και υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστή δισκογραφική εταιρία.

Πριν μας μαγέψει με τη φωνή της ήταν μια σεμνή μοναχή. Ποια είναι όμως πραγματικά η 25χρονη Κριστίνα που έχει κάνει σχεδόν όλη την Υφήλιο να μιλάει γι αυτήν;

Γεννημένη στη Ραγκούζα της Σικελίας, η Κριστίνα μόλις στα 14 της χρόνια συνειδητοποίησε ότι δε μπορούσε να ζήσει χωρίς το τραγούδι, και όπως η ίδια εξομολογείται το τραγούδι ήταν κι αυτό που την ώθησε στο Θεό.

«Είχα θυμώσει με τον Κύριο και είχα απομακρυνθεί από Εκείνον. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να πηγαίνω στο ωδείο, να σπουδάζω στην Ακαδημία Θεάματος της Κατάνια, να εμφανίζομαι σε πλατείας και γάμους με το συγκρότημά μου», δήλωνε πριν λίγο καιρό η Κριστίνα Σκούτσα, που ως τότε ήταν ένα κορίτσι όπως όλα στην ηλικία της με τη δουλειά της (εργαζόταν ως ταμίας σε ένα συνοικιακό σούπερ μάρκετ) και το αγόρι της, τον Λούτσιο.

Ωστόσο, αργότερα αποφάσισε ότι ήθελε να πλησιάσει και πάλι στην Εκκλησία και τότε ήταν που επέλεξε να τα αφήσει όλα πίσω της και να γίνει καλόγρια. Ο τότε αγαπημένος της, που παρακολούθησε όλη την πορεία της Κριστίνα στο the Voice, δήλωσε στον ιταλικό Τύπο πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι σε μικρότερη ηλικία, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή τους.

Όσο για το πρώτο φιλί τους ο Λούτσο, σε μία προσπάθεια να δείξει διακριτικότητα και να μην εκθέσει την νεαρή καλόγρια, δήλωσε πως δε το θυμάται, επιχειρώντας να κλείσει το ζήτημα χωρίς αποκαλύψεις που ίσως έφερναν την πρώην αγαπημένη του σε δύσκολη θέση.

Δε φάνηκαν τόσο διακριτικοί οι συγγενείς της καλόγριας, οι οποίοι σύμφωνα με την ιστοσελίδα gossippiu.com αντέδρασαν έντονα όταν δημοσιογράφοι ζητούσαν πληροφορίες για την Ιταλίδα Sister Act.

«Φύγετε αλλιώς θα λύσω τα πίτμπουλ. Η Rai μας έβαλε να υπογράψουμε ένα χαρτί και δε θέλουμε να μιλήσουμε με κανέναν. Τέρμα, είμαστε εξαντλημένοι. Μας τηλεφώνησαν δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο. Η Κριστίνα θέλει μόνο να τραγουδάει», δήλωσε ένας συγγενής της 25χρονης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)