Lifestyle

30 Μαΐου 2014 11:28

Το αμαρτωλό παρελθόν του Jay Z που οδήγησε στον καβγά με την Solange

Ο καβγάς Solange Jay Z στο ασανσέρ μοιάζει «πταίσμα» μπροστά στο παρελθόν της Beyonce με τον Jay Z.

-

Νέα σενάρια για τους λόγους που έφεραν την τσάντα της Solange πάνω κεφάλι του Jay Z και το βίντεο από τον καβγά στο επίκεντρο των σκανδαλοθηρικών και όχι μόνο, περιοδικών.

Ο καβγάς μεταξύ του συζύγου και της αδελφής της Beyonce γεννά καινούριες φήμες για το τι μπορεί να τον προκάλεσε. Ο Jay Z «άτακτος άνδρας» της ραπ φαίνεται πως εξόργισε την κουνιάδα του, όταν είπε πως θα πάει μόνος του στο πάρτι της Rihanna, γεγονός που έκανε έξαλλη της Solange, αφού δεν είναι κρυφό ότι η Beyonce βλέπει την συνάδελφό της ως απειλή για τον γάμο της.

Οι καβγάδες όμως για τα «ατοπήματα» του Jay Z έχουν ρίζες στο…παρελθόν. Τον περασμένο Νοέμβριο η Μις Βέλγιο Claudia Scheelen αποκαλύπτει στην DailyMail ότι ενώ βρισκόταν έξω «ο Jay-Z πλησίασε την παρέα μου, ρώτησε το όνομά μου και, όταν έμαθε ότι είμαι Βελγίδα, μου είπε “οι ωραιότερες γυναίκες είναι από το Βέλγιο” και μας κέρασε μια σαμπάνια 5.000 δολαρίων».

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Shenelle Scott δηλώνει ότι έχει το παιδί του Jay Z κι εκείνος σπεύδει να της κλείσει το στόμα με 1.000.000 δολάρια και με μηνιαία καταβολή χρημάτων. Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ράπερ «βρέθηκε» με παιδί εκτός γάμου, καθώς το 2010 η πορνοστάρ Jazmine Cashmere δηλώνει δημοσίως ότι κυοφορεί το παιδί του. Εκείνη αποσύρει ξαφνικά τη δήλωσή της και οι εφημερίδες επιμένουν ότι «της έκλεισε το στόμα με 2, 5 εκατομμύρια  δολάρια».

Η «άτακτη» Beyonce

Και η Beyonce πάντως, δεν έχει και την καλύτερη φήμη, ακόμα κι αν δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον άνδρα της. Δεν έχει και πολύ καιρό από τότε που οι φήμες για την «ιδιαίτερη» σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα βγήκαν στη δημοσιότητα, για την οποία Ιταλός παπαράτσι είχε δηλώσει ότι:

«Υπάρχει υλικό στη Washington Post που αποδεικνύει την ιδιαίτερη επικοινωνία Beyoncé και Obama».

Φυσικά, πήρε πίσω τη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση διάψευσής της από την ποπ σταρ, στην οποία ο ισχυρισμός χαρακτηρίστηκε «παραλογισμός».

Ο Ομπάμα πάντως έχει δηλώσει γοητευμένος από τη φωνή και την προσωπικότητά της κι εκείνησε κάθε ευκαιρία ανταποδίδει τον θαυμασμό της προς τον Αμερικανό Πρόεδρο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)