Γενικά

30 Μαΐου 2014 08:58

Οι καλύτεροι εραστές του κόσμου είναι Έλληνες!

Ο μύθος του Λατίνου εραστή καταρρίπτεται, καθώς την πρωτιά πλέον σε αυτόν τον τομέα κατέχουν οι Έλληνες!

-

Οι καλύτεροι εραστές του κόσμου είναι οι Έλληνες σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, αφήνοντας πίσω τους Βραζιλιάνους και τους Ρώσους που κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Τα «μετάλλια» δόθηκαν με βάση τα αποτελέσματα έρευνας γνωστής εταιρείας προφυλακτικών που κατέγραψε την συχνότητα των ερωτικών επαφών σε παγκόσμια κλίμακα. Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν, οι Έλληνες είναι άνδρες με πολύ πάθος και έχουν την πρώτη θέση παγκοσμίως καθώς κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 164 φορές τον χρόνο.

Δεύτεροι έρχονται οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι έχουν - κατά μέσο όρο - έχουν 145 ερωτικές συνευρέσεις ανά έτος, ενώ Ρώσοι και Πολωνοί βρίσκονται στην τρίτη θέση με 143 φορές σεξ το χρόνο.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει η Ινδία με τους κατοίκους να κάνουν σεξ 130 φορές το χρόνο, το Μεξικό και η Αυστρία με 123, η Κίνα και η Νέα Ζηλανδία με 122 και ακολουθεί η Ιταλία με 121. Όσον αφορά τους Γερμανούς, δεν κατάφεραν να μπουν στην δεκάδα αφού κατά μέσο όρο κάνουν σεξ 117 φορές τον χρόνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)