Γενικά

15 Μαΐου 2014 14:37

H Beyonce, o Jay-Z και στη μέση η Rihanna

Χαμός επικρατεί στο αμερικανικό star system με τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες που κάνουν λόγο για «οριστική» ρήξη στη σχέση της Μπιγιονσέ με τον Jay Z.

-

Η εμφάνιση του Jay Z και η απουσία της Beyonce από το πάρτι της Rihanna μετά τον άγριο καβγά που είχε ο διάσημος ράπερ με την αδελφή της συζύγου του «σκανδαλίζει» τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα οποία κάνουν λόγο για ρήξη στο γάμο τους.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της New York Times αναφέρει πως πέτρα του σκανδάλου είναι η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, στο πάρτι της οποίας εθεάθη ο Jay Z χωρίς όμως να συνοδεύει την Beyonce....

Τις φήμες για ρίξη στις σχέσεις τυο ζευγαριού φούντωσε και μία φωτογραφία που φανερώνει ότι η Μπιγιονσέ προσπάθησε να σβήσει με λέιζερ το τατουάζ – βέρα που έχει στον παράμεσο του αριστερού της χεριού. Το τατουάζ είναι ο αριθμός «4» με λατινικούς χαρακτήρες και συμβολίζει τα γενέθλιά της (4 Σεπτεμβρίου), τα γενέθλια του Jay-Z (4 Δεκεμβρίου) και την επέτειο γάμου τους (4 Απριλίου). Μάλιστα το ζευγάρι ονόμασε την κόρη τους Blue Ivy και στα αγγλικά το όνομα της ακούγεται εντελώς όμοιο με το λατινικό «4» (Ivy = I V).

Η Μπιγιονσέ είχε «χτυπήσει» το τατουάζ το 2008, ως μόνιμη βέρα, όταν δε μπορεί να φοράει το αυθεντικό δακτυλίδι με το διαμάντι 18 καρατίων, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ίδιο τατουάζ έχει και ο Jay-Z.

Όμως οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι στην κοινή τους εμφάνιση σε αγώνα μπάσκετ, τα τατουάζ και των δύο έμοιαζαν ξεθωριασμένα, σα να είχαν αφαιρεθεί με λέιζερ.

Η διάσημη τραγουδίστρια πάντως, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες και να εκτονώσει τη «θύελλα» που προκάλεσε στο αμερικανικό star system το βίντεο με την άγρια επίθεση της αδελφής της στον άντρα της. Μάλλον γι αυτό ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες με την αδελφή της στο Instagram για να στείλει το μήνυμα ότι δεν έχει καμία κόντρα με τη Solange.

Και στις τέσσερις φωτογραφίες Μπιγιονσέ και Solange εμφανίζονται αγκαλιασμένες, χαμογελαστές και χαρούμενες από αγαπημένες στιγμές του παρελθόντος.

Η μοναδική λεζάντα είναι η λέξη «Good Morning» που συνοδεύει την πρώτη φωτογραφία. Η τελευταία, δε, φωτογραφία είναι από κοινή εμφάνιση των δύο αδερφών Knowles τον περασμένο Απρίλιο.

Ως ακόμη μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις εκλαμβάνεται και η κοινή εμφάνιση της Solange και του Jay Z μετά τον καυγά τους να ψωνίζουν σε κοσμηματοπωλείο του Μανχάταν.

Ότι και να συμβαίνει πάντως ανάμεσα στο ζευγάρι, το βέβαιο είναι ότι κάποιος έγινε πλούσιος από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος του πολυτελούς ξενοδοχείου Standard Hotel, όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, έγινε κατά 250.000 ευρώ πλουσιότερος πουλώντας το βίντεο στην ιστοσελίδα ΤΜΖ, πράξη που όμως του στοίχισε τη δουλειά του.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το Standard Hotel αναφέρει-μεταξύ άλλων-πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αφού θεωρείται υπεύθυνος για παραβίαση των όρων ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Ο εντοπισμός του άντρα δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, αφού όπως δήλωσε χθες ανώνυμη πηγή σε αμερικανικά ΜΜΕ, υπήρχαν μόνο λίγοι άνθρωποι «που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών», οι οποίοι είχαν πρόσβαση στην ταινία από την κάμερα ασφαλείας.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)