Γενικά

13 Μαΐου 2014 13:00

Η Conchita Wurst είναι παντρεμένη με Γάλλο καλλιτέχνη

Συνεχίζει να διχάζει η «μουσάτη» τραγουδίστρια Conchita Wurst μετά τις νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη της νίκη στο 59ο διαγωνισμό της Eurovision.

-

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο όμως είναι αληθινό. Η 26χρονη εκκεντρική νικήτρια της Eurovuision Conchita, εκτός από μια αμφιλεγόμενη καλλιτέχνιδα είναι και σύζυγος, καθώς-όπως αποκάλυψε- μετράει έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Η Conchita Wurst γνώρισε τον σύζυγό της, Jacques Patriaque, σε ένα gay bar στο Παρίσι. Όπως η ίδια εξηγεί, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και, παρά το ότι νιώθει πως είναι 60 χρόνια παντρεμένοι, συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους

«Θα συνεχίζω να είμαι πιστή στον αγώνα μου κατά των διακρίσεων. Είμαι πεπεισμένη ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων. Και απ' όσο ξέρω, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν», λέει η Conchita, την ώρα που κάποιοι εξακολουθούν να την κοροϊδεύουν ή να την επικρίνουν για την εμφάνισή της!

Η Conchita Wurst γνώρισε τον σύζυγό της, Jacques σε ένα gay bar στο Παρίσι. Μάλιστα όπως η ίδια εξηγεί, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουν φωτογραφηθεί μαζί για περιοδικά και εκείνος συμμετέχει στα show της.

Για «μούσι» γάμο της Conchita... κάνουν λόγο κάποια δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η ιστορία του γάμου δεν είναι παρά ένα φανταστικό σενάριο που γίνεται καθαρά για διαφημιστικούς λόγους. Και οι δύο διατυμπανίζουν τον έρωτά τους και το ψεύτικο γάμο τους για να βρίσκονται στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης, ωστόσο ο πραγματικός έρωτας της ντίβας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης παραμένει κρυφός...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)