Γενικά

12 Μαΐου 2014 11:15

Υποδοχή με πανό και... μούσια για την Κοντσίτα

Μεγαλειώδη υποδοχή επεφύλασσαν στην αμφιλεγόμενη νικήτρια της Eurovision Κοντσίτα Βουρστ οι εκατοντάδες Αυστριακοί που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο της Βιέννης, οι οποίοι την καλωσόρισαν με πανό, μπαλόνια και… μούσια.

-

Κρατώντας το 59ο βραβείο της Eurovision και φορώντας μια λιτή κρεμ μάξι φούστα και τζιν αμάνικο η «μουσάτη» θριαμβεύτρια Κοντσίτα Βουρστ έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης όπου οι Αυστριακοί την υποδέχτηκαν με τιμές… ηρωίδας.

Το αεροδρόμιο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που είχε φτάσει από νωρίς για να την υποδεχτεί με πανό και μπαλόνια, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ζωγραφίσει στα πρόσωπά τους μούσια θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο της «βασίλισσας» της Eurovision.

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω! Το συναίσθημα ότι μπορεί να έχω την ευκαιρία να πάρω την πρώτη θέση άρχισα να το νιώθω τις τελευταίες δύο ημέρες. Άρχισα να δέχομαι ένα κύμα συναισθημάτων από τον κόσμο, που με έκανε να νιώθω δυνατή», είπε η 26χρονη τραγουδίστρια μόλις πάτησε το πόδι της στην Αυστρία και συνέχισε: «Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, αυτό αγαπώ. Στόχος μου είναι να πάρω ένα βραβείο Grammy και θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω!».

Η «γυναίκα με τα μούσια» κέρδισε το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου με το κομμάτι «Rise Like A Phoenix» μπροστά στο παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό που εκτιμάται ότι θα ήταν περισσότερο από 180 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)