Lifestyle

06 Μαΐου 2014 11:51

Αποθέωση για την Kylie Minogue που τραγούδησε ακαπέλα!

Ξεσήκωσε το κοινό η Kylie Minogue στην απονομή των βραβείων GLAAD, που απονεμήθηκαν το Σάββατο στην Νέα Υόρκη.

-

Τα βραβεία GLAAD ( Gay and Lesbian Allience Against Defemation) είναι αφιερωμένα στο να προωθηθεί και να ενισχυθεί ην αποδοχή των ομοφυλόφιλων από την κοινωνία, καθώς και να εξαλειφθούν οι σε βάρος τους διακρίσεις.

Η ποπ τραγουδίστρια ευχαρίστησε το γκέι κοινό της για την επιτυχία που της χάρισε στο ξεκίνημα της καριέρας της στη μουσική.

«Είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ σήμερα» είπε η Kylie πάνω από τη σκηνή πριν τραγουδήσει ακαπέλα τη μεγάλη επιτυχία της «Can't Get You Out Of My Head».

«Είμαι τόσο περήφανη που τα GLAAD έχουν κάνει τόσα πράγματα, ανοίγοντας το δρόμο στις αλλαγές. Τα βίντεο και οι ομιλίες που είδαμε και ακούσαμε σήμερα, μόνο έμπνευση και παρότρυνση μπορούν να προκαλέσουν και είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι, έστω κι ένα μικρό, κομμάτι αυτού του μεγάλου πράγματος. Το ότι μέσα από τη δουλειά μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω κι εγώ κάνουν την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά και της δίνουν κουράγιο» είπε η Minogue.

«Σαν παιδί που μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, είδα με κάθε τρόπο πώς οι γκέι και οι λεσβίες μπορούν να γίνουν καρικατούρες, αντικείμενο χλευασμού και κοροϊδίας, περίγελου ή ακόμα και οίκτου ή μίσους από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο» είπε στην ομιλία του ο ηθοποιός  George Takei, γνωστός από το ρόλο του Mr. Sulu στο Star Trek, o οποίος το 2008 παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Brad Altman, μετά από 21 χρόνια σχέσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)