Lifestyle

27 Απριλίου 2014 13:44

Η σεξοβόμβα Kate Upton στη λίστα των «100» του Time

Η Kate Upton είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ έχει κάνει εξώφυλλο σε όλα τα μεγάλα περιοδικά του κόσμου.

-

Στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη για το 2014 συμπεριέλαβε το περιοδικό Time την Kate Upton.

Η Kate Upton, η οποία γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1992 στο Μίτσιγκαν αλλά μεγάλωσε στη Φλόριντα, είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, έχοντας κερδίσει τις καρδιές των φίλων του μόντελινγκ και φυσικά πολλών ανδρών!

Με εξώφυλλο σε όλα τα μεγάλα περιοδικά του κόσμου, από την ιταλική Vogue έως το Cosmopolitan, και το γαλλικό ELLE, κέρδισε επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα top model όλων των εποχών.

Η ίδια από μικρή λάτρευε την ιππασία και διακρίθηκε σε πολλούς αγώνες, ωστόσο το μόντελινγκ έμελλε να την κλέψει... Όλα άρχισαν από ένα casting στο Μαϊάμι για το πρακτορείο Elite Model το 2008 και εκ τότε τα φώτα της δημοσιότητας είναι συνεχώς πάνω της.

Αν λάβει κανείς υπόψη ότι οι followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φτάνουν τα 1,35 εκατ., τότε μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό του περιοδικού Time, που τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη για το 2014. 

Ρίξτε μια ματιά στην φωτογράφηση που έκανε για γνωστή εταιρεία εσωρούχν και θα καταλάβετε πολλά....

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)