Γενικά

19 Μαρτίου 2014 07:58

Δύσκολη στιγμή για τους Rolling Stones

Ματαιώνουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους οι Rolling Stones μετά τον θάνατο της Λόρεν Σκοτ.

-

Την ματαίωση της περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσαν οι Rolling Stones, μετά το θάνατο της συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, Λορέν Σκοτ.

Το θρυλικό συγκρότημα της ροκ μουσικής ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι αναβάλει την περιοδεία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, έπειτα από το θάνατο της Λορέν Σκοτ. «Οι Rolling Stones ανακοινώνουν με λύπη και απογοήτευση την αναβολή της υπόλοιπης περιοδείας τους "14 ON FIRE" στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μετά το θάνατο της Λορέν Σκοτ», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της μπάντας.

«Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουάτς και ο Ρόνι Γουντ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους θαυμαστές τους για την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και με την ελπίδα ότι θα δείξουν κατανόηση για τους λόγους που τους ανάγκασαν να προβούν σε αυτή την ανακοίνωση», προστίθεται και υπογραμμίζεται ότι το συγκρότημα ελπίζει να κάνει την περιοδεία αυτή στο μέλλον.

Η 49χρονη Λόρεν Σκοτ, πρώην μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια μιας υπερχρεωμένης εταιρίας ενδυμάτων, βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, και ο θάνατος αποδίδεται σε αυτοκτονία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)