Σινεμά

07 Μαρτίου 2014 09:58

Ψάχνουν παρηγοριά στα χρυσά «ποπ κορν» του MTV

Από 8 υποψηφιότητες για τον «Οδηγό διαπλοκής» και τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ».

-

Παρηγοριά στα χρυσά «ποπ κορν» του MTV αναζητούν ο «Οδηγός διαπλοκής» και ο «Λύκος της Γουόλ Στριτ» που έφυγαν με άδεια χέρια από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ. Οι δύο ταινίες συγκέντρωσαν από 8 υποψηφιότητες για τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV, τα οποία απονέμονται βάσει ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Το «12 χρόνια σκλάβος», που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, εξασφάλισε μόλις 4 υποψηφιότητες. Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι το Gravity, μετά τα 7 Όσκαρ που κατέκτησε, έχει μόλις μία υποψηφιότητα… αυτήν της Σάντρα Μπούλοκ για καλύτερη ηθοποιός.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον, πάντως, αναμένεται η απονομή του βραβείου για... το καλύτερο φιλί. Εκεί οι Τζένιφερ Λόρενς-Έιμι Άνταμς προβάλουν ως το φαβορί για τη σκηνή στον «Οδηγό διαπλοκής», την οποία μπορείτε να θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV θα απονεμηθούν στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες στις 13 Απριλίου, με οικοδεσπότη τον διάσημο κωμικό Κόναν Ο’ Μπράιαν.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)