Γενικά

06 Μαρτίου 2014 18:27

Ανεβαίνει... επίπεδο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Η αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου ξεκινά από τους αναβατήρες στα Κελάρια.

-


Ακόμη πιο ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες υπόσχεται σε χιονοδρόμους κι επισκέπτες το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, όπου την 1η Απριλίου ξεκινούν εργασίες  εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των αναβατήρων, αρχής γενομένης από τη θέση Κελάρια.

Για το λόγο αυτό, τα Κελάρια 1750 και 1950 θα διακόψουν την λειτουργία τους στις 31 Μαρτίου, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι προγραμματισμένες εργασίες που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30 Νοεμβρίου του 2014.

Οι φίλοι του βουνού, κατά την διάρκεια του Απριλίου και μέχρι τη λήξη της χιονοδρομικής σεζόν, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 15/04/2014,  αλλά και όσο το επιτρέπει η χιονοκάλυψη, μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις της Φτερόλακας, σε συνδυασμό με τον νέο αναβατήρα Σαχάρα, η πίστα του οποίου διατηρεί το περισσότερο χιόνι.

Το έργο «Εκσυγχρονισμός Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού» που υλοποιεί η ΕΤΑΔ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, έχει συνολικό προϋπολογισμό 29.520.000 ευρώ.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)