Σινεμά

27 Φεβρουαρίου 2014 13:10

Οι χρυσοί, σπάνιοι φάκελοι των Όσκαρ

Τα 86α Βραβεία Όσκαρ χαρακτηρίζονται από τους λαμπερούς σταρ, τα πανάκριβα φορέματα, τα κοσμήματα, αλλά και από τους μοναδικούς φακέλους των αποτελεσμάτων.

-

Φέτος, η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών φέρνει πίσω τον σχεδιαστή των αποκλειστικών φακέλων για τα Όσκαρ, οι οποίοι κρατούν ερμητικά κλειστά τα ονόματα των νικητών.

Σχεδιασμένοι από τον Marc Friedland, οι φάκελοι που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2011, είναι φτιαγμένοι από υψηλής ποιότητας μεταλλικό, χρυσό χαρτί, με ανάγλυφο το αγαλματάκι και κόκκινο στο εσωτερικό του.

Τι κάνει αυτούς τους φακέλους τους πιο διάσημους στον κόσμο; Εκτός του ότι τους έχουν δει δισεκατομμύρια άνθρωποι από 225 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, τους έχουν αποκτήσει μόνο λίγοι κάτοχοι Όσκαρ!

Ο Marc Friedland υποστηρίζει ότι για τους νικητές αυτός ο φάκελος είναι κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι χαρτί, αφού μέσω αυτού του φακέλου οι αναμνήσεις της απονομής θα επιστρέφουν στο μυαλό του ακόμα και πολλά χρόνια μετά τη μεγάλη αυτή βραδιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)