Σινεμά

26 Φεβρουαρίου 2014 08:51

Ετήσιο βραβείο στη μνήμη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Ένα ετήσιο βραβείο θεσπίζεται στη μνήμη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος πέθανε στις αρχές του μήνα στη Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

-



Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη, το βραβείο θα απονέμεται κάθε χρόνο σε ηθοποιό του θεάτρου, ενώ θα συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 45.000 δολαρίων και θα χρηματοδοτείται από την εφημερίδα National Enquirer και τον εκδοτικό της οίκο, American Media Inc. 

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε μετά το θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν ότι ο ηθοποιός είχε ερωτική σχέση με ένα φίλο του, τον Ντέιβιντ Κατς. Ο τελευταίος υπέβαλε αγωγή στην εφημερίδα για δυσφήμηση, όμως υπήρξε φιλικός διακανονισμός. 

Ο Ντέιβιντ Κατς πρότεινε στην εφημερίδα να χρηματοδοτεί κάθε χρόνο ένα βραβείο σε έναν ηθοποιό, ανέφερε ο δικηγόρος του. "Επειδή ο κ. Κατς δε θέλει χρήματα συμφώνησε με την εφημερίδα να δημιουργηθεί ένα ταμείο που θα δίνει κάθε χρόνο ένα βραβείο στη μνήμη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν", πρόσθεσε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)