Σινεμά

25 Φεβρουαρίου 2014 18:54

Η Google δίνει Όσκαρ στο «Λύκο της Wall Street»

Η Google με βάση τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης γύρω από τους υποψήφιους για Όσκαρ, ανακοίνωσε τις δικές της προβλέψεις για τους φετινούς νικητές.

-

Πανάκριβες τουαλέτες ράβονται, οι ηθοποιοί ετοιμάζονται και το άγχος για τα φετινά Όσκαρ χτυπάει κόκκινο.

Η Google αποφάσισε λίγες μόνο ημέρες πριν την απονομή των Όσκαρ να ανακοινώσει τις προβλέψεις της μετά την έρευνά της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η ίδια και οι υποψήφιοι δεν είναι προετοιμασμένοι για ανατροπές…

Η Google ποντάρει φέτος στον «Λύκο της Wall Street» ως καλύτερη ταινία και στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως καλύτερο ηθοποιό.

Για την Google η Σάντρα Μπούλοκ θα λάβει φέτος το χρυσό αγαλματίδιο της καλύτερης ηθοποιού, αν και δεν μένει εκτός η Μέριλ Στριπ που μπορεί να αποδειχθεί το «σκοτεινό άλογο» στην κούρσα των Όσκαρ.

Όσκαρ Β ανδρικού ρόλου φαίνεται, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google, να κερδίζει ο Jared Leto για το ρόλο του στην ταινία «Dallas Buyers Club», του Jean-Marc Vallee, ενώ αν οι προβλέψεις βγουν αληθινές, τότε η Τζένιφερ Λόρενς το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) θα πανηγυρίζει για το Όσκαρ Β Γυναικείου ρόλου.

Τέλος, κατά την Google, φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας είναι η ιταλική ταινία «La Grande Bellezza» σε σκηνοθεσία του Πάολο Σορεντίνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)