Γενικά

01 Φεβρουαρίου 2014 13:10

Δύο παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες σε δύο μήνες απέκτησε ο Χιου Γκραντ!

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο Χιού Γκραντ, καθώς απέκτησε ακόμη ένα εξώγαμο παιδί, δίνοντας «τροφή» στα βρετανικά ταμπλόντ.

-

Δύο παιδιά, με δύο διαφορετικές γυναίκες, με διαφορά δύο μηνών απέκτησε ο Χιου Γκραντ!

 Ο 53χρονος ηθοποιός, απέκτησε πρόσφατα το τρίτο του παιδί με την τηλεοπτική παραγωγό της σουηδικής τηλεόρασης, Anna Elisabet Eberstein. Το αγοράκι τους, ονόματι Hugh John Mungo Grant, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2012, μόλις δυο μήνες μετά  τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, Felix, με την Tinglan Hong, με την οποία έχει μια μεγαλύτερη κόρη την Tabitha Xaio Xi Hong Grant, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011.

Σύμφωνα με την «The Sun», οι δυο γυναίκες ήταν ταυτόχρονα έγκυες στα παιδιά του Χιού Γκραντ, αλλά δεν είναι γνωστό αν γνώριζαν πως κυοφορούν ταυτόχρονα παιδί του ηθοποιού.

Εκείνο όμως που είναι γνωστό είναι ότι η πατρότητα του γιου της Σουηδής παραγωγού μαθεύτηκε όταν έγινε επανεγγραφή του πιστοποιητικού γεννήσεως, τον περασμένο Δεκέμβριο, και συμπληρώθηκε το πατρώνυμο (Hugh John Mungo Grant).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)