Γενικά

29 Ιανουαρίου 2014 11:54

«Μπαμπά, παρ’ το απόφαση: Είμαι λεσβία!»

Η ομοφυλόφιλη θυγατέρα ενός μεγιστάνα του Χονγκ Κονγκ, που πρόσφερε 100 εκ. ευρώ σε όποιον καταφέρει να τη γοητεύσει, του ζητάει να αποδεχθεί επιτέλους πως είναι λεσβία.

-

Στην επιστολή που δημοσιεύεται στην εφημερίδα South China Morning Post, η 33χρονη Τζίτζι Τσάο ζητάει από τον πατέρα της, Σέσιλ, να πάρει απόφαση επιτέλους το γεγονός ότι είναι λεσβία και να αποδεχθεί τη σύντροφό της, Σον Ιβ.

Η Τζίτζι και η Σον είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια και παντρεύτηκαν το 2012 στη Γαλλία.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα να καταλάβεις πώς γίνεται να τρέφω αισθήματα για μια γυναίκα. Δυσκολεύομαι αληθινά να το εξηγήσω και η ίδια. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν…», γράφει η Τζίτζι Τσάο στην αγγλόφωνη εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ.

Η Τζίτζι διατυπώνει την παράκλησή της, αφού ο 77χρονος δισεκατομμυριούχος Σέσιλ Τσάο διπλασίασε πρόσφατα την «προίκα γάμου» της σε περίπου 100 εκ. ευρώ, τα οποία υποσχέθηκε να δώσει σε όποιον άνδρα δεχόταν εκείνη να παντρευτεί.

Η πρώτη προσφορά είχε προσελκύσει 20.000 υποψήφιους και είχε προβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σ' όλο τον κόσμο.

Στην επιστολή της, η Τζίτζι λέει πως συγχωρεί τον πατέρα της για αυτή την «ταπείνωση», επειδή πιστεύει ότι ενήργησε καλή τη πίστει και εκφράζει τη λύπη της επειδή μπορεί να τον άφησε να πιστέψει ότι υπάρχει περίπτωση να συνταχθεί με την άποψή του.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί άνδρες. Όμως δεν είναι για μένα», γράφει και προσθέτει: «Λυπάμαι που αγνοείς πόσο ευτυχισμένη είμαι και ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μοιράζεσαι μαζί μου».

Ο Σέσιλ Τσάο, προσωπικότητα της ελίτ του Χονγκ Κονγκ, εμφανίζεται συχνά δημοσίως συνοδευόμενος από νεαρές καλλονές και είχε δημοσίως ισχυριστεί πως είχε «χιλιάδες κατακτήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κοσμοπολίτικο Χονγκ Κονγκ δεν επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε εκεί μόλις το 1991.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)