Γενικά

27 Ιανουαρίου 2014 12:58

Τι είπε η Κλέλια Πανταζή για τη sexy σάμπα Στικούδη-Αραβανή

Η Κλέλια Πανταζή σχολίασε το sexyχορευτικό Στικούδη-Αραβανή, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Dancing with the stars.

-

Για την συμμετοχή της στο Dancing with the stars, για το ποιος θέλει να νικήσει και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η Κλέλια Πανταζή, ενώ άφησε κι ένα μικρό… «καρφάκι» για την Κατερίνα Στικούδη. 

Μιλώντας στον Γιώργο και τη Φαίη, η Κλέλια Πανταζή, ρωτήθηκε για το χορευτικό της Κατερίνας Στικούδη με την Ευαγγελία Αραβανή, που την προηγούμενη Κυριακή ανέβασε τη… θερμοκρασία στο πλατό του Dancing with the stars και όχι μόνο. 

«Δεν θα χόρευα ποτέ όπως η Στικούδη με την Αραβανή. Δεν είναι της δικής μου αισθητικής. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν με εκφράζει, δεν θα μπορούσα να αποδώσω», είπε η Κλέλια Πανταζή στο Πρωινό.

Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής, που αποχώρησε χθες από το σόου,  αποκάλυψε ότι θέλει να νικήσει ο Ησαΐας Ματιάμπα γιατί τον συμπαθεί, έχουν έρθει πιο κοντά και έχει μεγάλη χορευτική εξέλιξη, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είχε και τις πιο στενές επαφές με την Κατερίνα Στικούδη, δεδομένου ότι είχαν διαφορετικά καμαρίνια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)