Lifestyle

13 Ιανουαρίου 2014 19:48

Θαυμαστές έκαναν… «ντου» στην έπαυλη της Ριάνα

Στην έπαυλη της Ριάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο εισέβαλαν θαυμαστές της, την ώρα που η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν εκεί, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας.

-



Ωστόσο, όσοι μπήκαν στην έπαυλη της διάσημης τραγουδίστριας δεν κατάφεραν να τη συναντήσουν, παρά μόνο να της ρίξουν μια φευγαλέα ματιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έξτρα, ένας από τους εισβολείς κατάφερε να φθάσει πλάι στην πισίνα και να δει τη Ριάνα, πριν τον προλάβει ένας από τους τέσσερις σωματοφύλακές της τραγουδίστριας και τον συνοδέψει εκτός της πολυτελούς κατοικίας της.

Η Ριάνα βρίσκεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τις ανάγκες φωτογράφησης για την βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικό μόδας Vogue για τον μήνα Μάιο.

Η διάσημη τραγουδίστρια που έχει γεννηθεί στα νησιά Μπαρμπέιντος έφθασε στο Ρίο την Κυριακή. Επέλεξε να μείνει στην έπαυλη σε μια περιφραγμένη κοινότητα στη συνοικία του Μπάχα ντα Τσιζούκα, μακριά από το κέντρο της πόλης, με στόχο να αποφύγει τους θαυμαστές της αλλά και τους παπαράτσι. 

Η Vogue ανακοίνωσε ότι η Ριάνα αναμένεται να παραμείνει στην χώρα μέχρι την Πέμπτη.  

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)