Γενικά

10 Ιανουαρίου 2014 14:47

Κινδύνευσε να πνιγεί η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ

Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός πανικοβλήθηκε όταν παρασύρθηκε στα ανοικτά από ένα ισχυρό ρεύμα και την έσωσε ένας σέρφερ.

-

Στιγμές τρόμου έζησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αν Χάθαγουεϊ, στις διακοπές που έκανε στη Χαβάη. Η 31χρονη σταρ του κινηματογράφου παρασύρθηκε στα ανοικτά από ένα ισχυρό ρεύμα και κινδύνευσε να πνιγεί παλεύοντας με τα κύματα.

Τις κραυγές για βοήθεια αντιλήφθηκε ένας σέρφερ που κατάφερε να σπεύσει εγκαίρως και να τη σώσει, πριν ο σύζυγος της, Άνταμ Σούλμαν, προλάβει να φθάσει κοντά της.

Τις σκηνές τρόμου κατέγραψε ερασιτέχνης εικονολήπτης και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, μαρτυρώντας την περιπέτεια της Αν Χάθαγουεϊ.

Σαν να μην έφθανε αυτό, η αμερικανίδα ηθοποιός χτύπησε το πόδι της σε ένα βράχο, στην προσπάθεια τους να βγει στην ακτή. Εκεί ανέλαβε να την φροντίσει ο σύζυγος της, που περιποιήθηκε προσεκτικά το τραύμα της και στη συνέχεια το ζευγάρι επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)