Lifestyle

08 Ιανουαρίου 2014 10:41

Shakira: Η Rihanna είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη

Η Shakira θεωρεί ότι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη είναι η Rihanna, ενώ χαρακτηρίζει ουτοπική τη συνεργασία μαζί της!

-

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Glamour για το τεύχος Φεβρουαρίου και δίνει μια αποκλειστική, απολαυστική συνέντευξη.

Η Shakira μιλά για τον Πικέ, το μωρό της, την επιτυχία της αλλά και για τη συνεργασία της με την Rihanna. «Η χημεία μεταξύ μας ήταν τόσο καλή. Μου δίδαξε χορευτικές κινήσεις. Ήταν μια γλυκιά δασκάλα» λέει για τη συνάδελφό της η Shakira, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

«Η συνεργασία μαζί της ήταν στην κυριολεξία… μια ουτοπία. Στο τέλος της ημέρας γίναμε δυο κορίτσια της Καραϊβικής» τονίζει η Shakira, η οποία θα κυκλοφορήσει το νέο της single «Can't Remember to Forget You» την επόμενη Δευτέρα.

Για τον σύντροφό της Ζεράρ Πικέ τονίζει ότι ποτέ δεν του άρεσαν οι πολύ αδύνατες γυναίκες, κάτι που την κάνει να χαλαρώνει, μιας και όπως λέει, έχει ήδη πολλά να σκεφθεί.

Όσο για την καριέρα της, δηλώνει ότι είναι ακόμα πεινασμένη. «Δεν είμαι πεινασμένη για φήμη, αλλά για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να ακόμα να κάνω καλά αυτό που κάνω», διευκρινίζει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)