Γενικά

31 Δεκεμβρίου 2013 16:17

Θύελλα αντιδράσεων για το νέο βιντεοκλίπ της Μπιγιονσέ

Την οργή της NASA και των συγγενών των θυμάτων του Τσάλεντζερ έχει προκαλέσει η διάσημη τραγουδίστρια.

-

Έξι δευτερόλεπτα από το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας του διαστημικού λεωφορείου Τσάλεντζερ χρησιμοποίησε η Μπιγιονσέ στην εισαγωγή του βιντεοκλίπ του τραγουδιού «ΧΟ», προκαλώντας θυελλώδεις αντιδράσεις.

Συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας του 1986, αλλά και η ίδια η NASA, εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον της δημοφιλούς τραγουδίστριας, χαρακτηρίζοντας «εξωφρενική» τη χρησιμοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου για εμπορική εκμετάλλευση.

Από την πλευρά της η Μπιγιονσέ επιχείρησε να αμβλύνει τις άσχημες εντυπώσεις, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση: «Το τραγούδι “ΧΟ” ηχογραφήθηκε με την ειλικρινή πρόθεση να απαλύνει τον πόνο όσων έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και να υπενθυμίσει σε όλους μας πως επειδή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, πρέπει να εκτιμάμε κάθε λεπτό που περνάμε με εκείνους που αγαπάμε. Οι παραγωγοί συμπεριέλαβαν το ηχητικό ντοκουμέντο ως φόρο τιμής στη θυσία του πληρώματος, με την ελπίδα τα μέλη του να μην ξεχαστούν ποτέ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)