Lifestyle

28 Δεκεμβρίου 2013 19:25

Σταρ από χρυσάφι στη λίστα του Forbes

Τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες για φέτος παρουσίασε το περιοδικό Forbes.

-

Στην κορυφή της λίστας του Forbes βρίσκεται η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, με κέρδη 125 εκατομμύρια δολάρια μόνο για τη σεζόν 2012 – 2013.

Ο Τζον Μπον Τζόβι κατέχει τον τίτλο του… αυτοκράτορα με κέρδη που φθάνουν τα 205 εκατομμύρια δολάρια αν και έχει καιρό να κάνει μουσική επιτυχία.

Η Όπρα Ουίνφρεϊ μόνο τη φετινή σεζόν κέρδισε 77 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με 20 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα ο Ρόμπερτ Ντάνουι Τζούνιορ δεν φαίνεται να έχει παράπονο…

53 εκατομμύρια δολάρια δεν είναι λίγα για την 33χρονη Μπιγιονσέ η οποία μάλιστα μαζί με το σύζυγό της τον ράπερ Τζέη Ζι κερδίζουν μέσα στο 2013 95 εκατομμύρια δολάρια!

Η Αντζελίνα Τζολί με φετινά κέρδη ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα του Forbes, όπως και η Σοφία Βεργκάρα, η οποία μετρά κέρδη ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τζένιφερ Άνιστον χορεύει στο χορό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η βασίλισσα της πασαρέλας Ζιζέλ Μπούντχεν αποδεικνύεται και βασίλισσα του κέρδους, με απολαβές ύψους 42 εκατομμυρίων δολαρίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)