Lifestyle

13 Δεκεμβρίου 2013 08:31

Sofia Vergara: Το να κάνεις τη σέξι Bimbo πουλάει!

Το μύθο ότι οι όμορφες δεν είναι έξυπνες καταρρίπτει η Sofia Vergara η οποία ξέρει τι πουλάει και παίζει το ρόλο της σωστά, ώστε να κερδίζει!

-

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam Belliza Latina» η Sofia Vergara δηλώνει: «Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο άνετοι  με την έννοια της φράσης «σέξι Bimbo»». Η Vergara εξηγεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που είχαν την αίσθηση ότι επειδή είναι όμορφη είναι και χαζή.

Όπως τονίζει η εκρηκτική ηθοποιός, έχει εκμεταλλευτεί πολλές φορές αυτήν την αίσθηση που έχουν οι άλλοι, γνωρίζοντας ότι το να κάνει τη σέξι Bimbo πουλάει…

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Sofia Vergara έχει κλείσει συμφωνία με τις μεγαλύτερες εταιρείες και έχει ανακηρυχθεί ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην TV με έσοδα 27εκ. δολάρια.

"Μου αρέσουν οι επιχειρήσεις και η αλήθεια είναι ότι μαζεύω περισσότερα χρήματα από όσα ξοδεύω" δηλώνει η Vergara, η οποία έχει σχέδια για το μέλλον αλλά και επιχειρηματικές ιδέες που συχνά, όπως λέει, σοκάρουν ακόμα και τους μεγαλύτερους επιχειρηματίας, κι ας τη θεωρούν απλώς Bimbo…

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)