Γενικά

06 Δεκεμβρίου 2013 17:14

«Ζαλίζει» ο Κλούνεϊ, που αποκαλύπτει ότι δεν έχει βρει τον έρωτα της ζωής του

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φωτογραφίζεται με… ασπρόμαυρες βούλες και αποκαλύπτει ότι δεν έχει βρει ακόμη «το μεγάλο έρωτα».

-

Σε μία ανατρεπτική φωτογράφηση για το περιοδικό «W», ο Τζορτζ Κλούνεϊ ποζάρει με πουά Αρμάνι με φόντο το οποίο είναι γεμάτο με ασπρόμαυρες βούλες.

Θα έλεγε κανείς πως οι φωτογράφοι Γιαγιόι Κουσάμα και Έμμα Σούμερτον βάλθηκαν να «ζαλίσουν» τους αναγνώστες… Και ειδικά οι γυναίκες δε θέλουν και πολύ για να ζαλιστούν βλέποντας τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ανατρεπτική, όμως, είναι και η συνέντευξη του 52χρονου ηθοποιού στο περιοδικό «W». Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει πως δεν έχει γνωρίσει ακόμη το μεγάλο έρωτα της ζωής του! Και να πεις ότι ήταν και λίγες οι καλλονές που βρέθηκαν στο δρόμο του;

Στην ερώτηση ποιά γυναίκα υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, ο Τζορτζ Κλούνεϊ απάντησε ξεκάθαρα: «Δεν την έχω γνωρίσει ακόμη».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι σε παιδική ηλικία είχε «ερωτευθεί» την Όντρεϊ Χέμπορν και την Γκρέις Κέλι. Ειδικά για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα του Μονακό, ο Κλούνεϊ δήλωσε: «Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)