Γενικά

21 Νοεμβρίου 2013 23:16

50 χρόνια για το Ημερολόγιο της Pirelli

Επετειακό θα είναι το φετινό ημερολόγιο της Pirelli, που συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής.

-

Ορισμένες από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και κορυφαίοι φωτογράφοι έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση του 50ου Ημερολογίου της Pirelli, που έγινε στο Μιλάνο.

Για τη συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής, η εταιρεία ανέσυρε από τα συρτάρια της το αδημοσίευτο ημερολόγιο του 1986, με την υπογραφή του Χέλμουτ Νιούτον. Τότε, σε εσωτερικό διαγωνισμό που είχε γίνει, προκρίθηκε η φωτογράφηση του Μπερτ Στερν.

Στην Ευρώπη έγινε η φωτογράφηση για 17 ημερολόγια, για 10 επιλέχθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πέντε έγιναν στην Αφρική, τέσσερα στην Καραϊβική, τρία στη Βραζιλία και ένα στην Κίνα. Εννέα ημερολόγια ήταν ασπρόμαυρα, 25 έγχρωμα και για τα υπόλοιπα έξι επιλέχθηκε ένας συνδυασμός.

Στην περίφημη Hangar Bicocca, τον ρετρό εκθεσιακό χώρο της Pirelli, διοργανώθηκε το λαμπερό γκαλά με 800 προσκεκλημένους από το χώρο της διεθνούς σόουμπιζ. Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Έλενα Κρίστενσεν και  Μιράντα Κερ ήταν μερικά από τα πιο hot ονόματα που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)