Σινεμά

28 Οκτωβρίου 2013 09:56

Αγγλόφωνη ταινία ετοιμάζει ο Γιώργος Λάνθιμος

Αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

-

Ο Έλληνας βραβευμένος σκηνοθέτης του θεάτρου και του κινηματογράφου επιστρέφει με το νέο του πρότζεκτ “The Lobster” («Ο Αστακός»).

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Κυνόδοντα» και των « Άλπεων», έρχεται η νέα- πολλά υποσχόμενη- ταινία του βραβευμένου διεθνώς σκηνοθέτη και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της εταιρείας του, πρωταγωνιστές είναι οι Jason Clarke, Lea Seydoux, Ben Whishaw και Olivia Colman, οι οποίοι ομολογουμένως είχαν μια πολύ καλή χρονιά στο διεθνές στερέωμα του star system.

Πρόκειται για μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης τοποθετημένη στο εγγύς μέλλον, οποία θα είναι γυρισμένη στην αγγλική γλώσσα. Σε μία πόλη με αυστηρούς κανόνες, οι άνθρωποι που είναι μόνοι τους και όχι σε σχέση θα μεταφέρονται σε φυλακή που είναι ένα Ξενοδοχείο, όπου θα είναι υποχρεωμένοι να βρουν το ταίρι τους σε 45 ημέρες. Αν δεν τα καταφέρουν θα μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους και θα απελευθερώνονται στο Δάσος. Ένας άνδρας όμως το σκάει κρυφά μέσα στο δάσος, εκεί που ζουν απομονωμένοι και μοναχικοί άνθρωποι και ερωτεύεται, αν και αυτό είναι ενάντια στους κανόνες τους.

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Ιρλανδίας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ελλάδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)