Γενικά

27 Οκτωβρίου 2013 08:57

Παίρνει σύνταξη ο «βασιλιάς του πορνό»

Ο «βασιλιάς του πορνό», Φάμπιαν Τίλμαν, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στην ερωτική βιομηχανία κατεβαίνει από το θρόνο του.

-

Οι λόγοι της αποχώρησης του δεν έγιναν γνωστοί, καθώς ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Σε επιστολή προς του εργαζόμενους ο Φάμπιαν Τίλμαν διευκρίνισε ότι το κάνει με βαριά καρδιά.

«Πιστέψτε με! Ήταν μία από τις δυσκολότερες αποφάσεις στη ζωή μου και για μένα και τη σύζυγό μου», έγραψε. Ωστόσο, κακές γλώσσες αναφέρουν ότι οι λόγοι για την αποχώρησή του είναι φορολογικές ατασθαλίες.

Πατέρας δύο παιδιών ο Τίλμαν κρατάει εδώ και χρόνια χαμηλό προφίλ που δεν θυμίζει σε τίποτα τους κορυφαίους του είδους, όπως ο Χιου Χέφνερ ή ο Μπομπ Γκουτσιόνε. Αξίζει να σημειωθεί πως στη ζωή του έχει δώσει μόνο μία συνέντευξη στους γερμανικούς “Financial Times” το 2011. Ένα χρόνο αργότερα, όμως, θέλοντας και μη το όνομά του έγινε πρώτο θέμα όταν συνελήφθη στο Βέλγιο με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Ο Τίλμαν στο τέλος της δεκαετίας του ’90 ανέπτυξε ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό που ονόμασε NATS και στο οποίο συνέδεσε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων, Το 2007 γεννήθηκε ο κολοσσός Manwin –ένα πορνογραφικό δίκτυο που περιλαμβάνει επτά από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στον κόσμο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)