Γενικά

25 Οκτωβρίου 2013 21:00

Όταν σφυρίζει, σκανδαλίζει…

Η βραζιλιάνα διαιτητής Άννα-Πάουλα Ολιβέιρα φωτογραφήθηκε για γνωστό ανδρικό περιοδικό, σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στους ποδοσφαιρόφιλους.

-

Οι γυναίκες διαιτητές στα γήπεδα της Βραζιλίας δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, έστω και αν για την ώρα περιορίζονται στις μικρότερες κατηγορίες. Από το 2007 μέχρι σήμερα η διαιτησία του Brasilerao (1η Κατηγορία) ανδροκρατείται.

Πριν από 10 χρόνια, η Άννα-Πάουλα Ολιβέιρα έγραψε ιστορία μαζί με τις Σίλβια Ρετζίνα Ολιβέιρα και την Αλίν Λαμπέρτ, σχηματίζοντας για πρώτη φορά ένα διαιτητικό τρίο... γένους θηλυκού σε ποδοσφαιρικό αγώνα της πρώτης κατηγορίας. Ήταν η αναμέτρηση μεταξύ της Γκουαρανί και της Σάο Πάολο, με τους ποδοσφαιριστές να αισθάνονται κάπως αμήχανα.

Τα τεστ αξιολόγησης, όμως, τα τελευταία 6 χρόνια έχουν γίνει αυστηρότερα και οι γυναίκες-διαιτητές δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στα «μεγάλα σαλόνια».

Η Άννα-Πάουλα Ολιβέιρα αρέσκεται να προκαλεί, ανεβάζοντας αισθησιακές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Έτσι, δεν προκάλεσε έκπληξη η φωτογράφηση της για γνωστό ανδρικό περιοδικό, στην οποία δεν άφησε και πολλά… στη φαντασία των αναγνωστών.

Εκτός από τη διαιτησία, η Ολιβέιρα ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία και τηλεοπτικός σταθμός του Μπέλο Οριζόντε τη φιλοξενεί συχνά-πυκνά για να σχολιάζει την επικαιρότητα… και όχι μόνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)