Lifestyle

25 Οκτωβρίου 2013 08:58

Πρώην μοντέλο «προβάρει» τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

Η αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας «Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ανάγκασε τους παραγωγούς να αναζητήσουν εσπευσμένα έναν αντικαταστάτη και τον βρήκαν στο… πρόσωπο του Τζέιμι Ντόρναν.

-

Πρώην μοντέλο σε ρόλο δισεκατομμυριούχου και μάλιστα σε κινηματογραφική μεταφορά μπεστ σέλερ μυθιστορήματος. Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς για να δει μια ταινία;

Ο γοητευτικότατος Τζέιμι Ντόρναν ήρθε για να αντικαταστήσει τον Τσάρλι Χάναμ στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, στην ταινία «Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και κανείς ή μάλλον καμία… δεν απογοητεύτηκε!

Ο Ντόρναν, 31 ετών και πρώην μοντέλο του οίκου Κάλβιν Κλάιν, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της ηθοποιού Ντακότα Τζόνσον στην ταινία που θα σκηνοθετήσει η Σαμ Τέιλορ Γουντ.

Η αποχώρηση του Χάναμ από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας ανάγκασε τους παραγωγούς να αναζητήσουν εσπευσμένα έναν αντικαταστάτη, αφού τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη τον Αύγουστο του 2014.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)