Lifestyle

19 Οκτωβρίου 2013 14:46

Του τραγουδούσε «πριβέ» η Αντέλ, αλλά δεν την… ήξερε

Τι κι αν έχει μία από τις πιο διάσημες φωνές παγκοσμίως; Τι κι αν τα άλμπουμ της έχουν πουλήσει περισσότερα από 32 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο; Τι κι αν έχει βραβευτεί με Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού και οι επιτυχίες της παίζονται καθημερινά διεθνώς;

-

Ο δάσκαλος οδήγησης της Αντέλ δεν την αναγνώρισε, ακόμη κι όταν ξεκίνησε να τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο τιμόνι την ώρα των μαθημάτων στους δρόμους του Λονδίνου.

Και για την διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει, όμως όχι και για τον 46χρονο που έχει εκπαιδεύσει αρκετούς ακόμα διάσημους, τους οποίους επίσης δεν γνώριζε.

Σύμφωνα με την βρετανική "The Telegraph", ο δάσκαλος οδήγησης Noel Gaughan, που φημίζεται για την προσέλκυση διάσημων μαθητών, είχε αναλάβει επίσης να εκπαιδεύσει στην οδήγηση γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Τζέιμς ΜακΑβόι, η Τζέμα Άρτετον και ο Ρις Ίφανς, όμως πολύ συχνά δεν γνωρίζει ποιος κάθεται δίπλα του.

«Δεν γνώριζα ποια είναι η Αντέλ και έτσι ξεκίνησε να τραγουδάει στα μαθήματα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν γνώριζα κανένα από τα τραγούδια της», ανέφερε ο 46χρονος. «Τραγουδούσε μερικά όμορφα τραγούδια και έλεγε "πρέπει να το ξέρετε αυτό", αλλά πραγματικά δεν ξέρω πολλές διασημότητες», πρόσθεσε.

Η 25χρονη Αντέλ, πάντως, έδειξε να απόλαυσε τα μαθήματα μαζί του και τον σύγκρινε με τον σοφό μάγο, μέντορα του Χάρι Πότερ στη γνωστή σειρά βιβλίων. «Ο Νόελ είναι ο Ντάμπλντορ των δρόμων. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς αυτόν και τα αστεία του μου άλλαξαν τη ζωή», έγραψε ως αφιέρωση στην ιστοσελίδα του η διάσημη τραγουδίστρια, που πέρασε τα τεστ οδήγησης πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα.

Το ίδιο είχε συμβεί στον 46χρονο και στην περίπτωση του Νάιαλ Χόραν, μέλος του διάσημου συγκροτήματος One Direction, μόνο που για να μάθει ποιος ήταν, έπρεπε να περικυκλώσουν το αυτοκίνητό του εκστασιασμένες θαυμάστριες του νεαρού ουρλιάζοντας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)