Lifestyle

15 Οκτωβρίου 2013 23:00

Δημοπρατήθηκε για 620.000 δολάρια το μονόπετρο της Κιμ Καρντάσιαν

Το αστρονομικό ποσό των 620.000 δολαρίων έφθασε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κιμ Καρντάσιαν σε δημοπρασία του Οίκου Κρίστις στη Νέα Υόρκη.

-

Πρόκειται για το μονόπετρο που είχε δωρίσει ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Kris Humphries, στην ίδια, όταν θέλησε να κάνει δική του για πάντα την σέξι τηλεπερσόνα.

Το πανέμορφο δαχτυλίδι διαθέτει ένα κεντρικό διαμάντι 16,21 καρατίων και δύο πλαϊνά των 1,8 καρατίων, ενώ μαζί με την προμήθεια του Οίκου δημοπρασιών, ο άγνωστος αγοραστής θα κληθεί να πληρώσει συνολικά 749,000 δολάρια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρά το εξαψήφιο ποσό που άγγιξε στη δημοπρασία το μονόπετρο της Καρντάσιαν, ο αγοραστής μοιάζει κερδισμένος, καθώς η αξία του φαίνεται ότι ξεπερνά τα 2.000.000 δολάρια.

Κανείς στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει εάν η απόφαση του Kris να βγάλει στο σφυρί το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους είναι ένας τρόπος για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του.

Το σίγουρο είναι ότι τα έσοδα από αυτήν του την κίνηση θα προσφέρουν χαρά και σε κάποιον... Σίγουρα όχι στην Καρντάσιαν, αλλά σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση που ο Humphries έχει επιλέξει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)