Σινεμά

15 Οκτωβρίου 2013 18:00

Άναψε φωτιές η νέα ταινία του Λαρς Φον Τριερ

Έχει όρια τελικά η τέχνη; Κι αν ναι κινείται εκτός αυτών ο-έτσι κι αλλιώς- εκκεντρικός δανός σκηνοθέτης Λαρς Φον Τριερ, στη νέα του ταινία Nymphomaniac;

-



Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, είδαν το φως της δημοσιότητας και άναψαν φωτιές, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις χαρακτήρισαν σοκαριστικές. Στις επίμαχες φωτογραφίες, διάσημοι ηθοποιοί όπως οι Ούμα Θέρμαν, Βίλεμ Νταφόε, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρόλ Γκένσμπουργκ και πολλοί άλλοι απεικονίζονται σε στάση… οργασμού.

Σε μια προσπάθεια να… μαλακώσει τις αντιδράσεις, ο Λαρς φον Τρίερ θα βγάλει στις αίθουσες την συγκεκριμένη ταινία σε δύο εκδοχές: αυτή του απλού ερωτισμού και αυτή του ωμού πορνό

Όπως αναφέρουν κάποιοι κριτικοί, ο Λαρς Φον Τρίερ με το Nymphomaniac ασελγεί πάνω στην έβδομη τέχνη με σκηνές σεξουαλικής αποχαλίνωσης, σοδομισμού ή και σαδομαζοχισμού.

Το σενάριο της ταινίας θέλει την Τζο να σώζεται από έναν μεσήλικα εργένη ο οποίος τη βρίσκει τραυματισμένη και μισολιπόθυμη σε ένα στενό. Προκειμένου να ανταμείψει τον σωτήρα της ή για να βοηθήσει να ξεδιπλωθεί η αφήγηση η Τζο αρχίζει να διηγείται την ιστορία της ζωής της, που μοιράζεται σε οχτώ κεφάλαια, πλούσια σε ερωτικές παρεκτροπές και παρεκκλίσεις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)