Κλίμα

02 Ιουλίου 2024 21:55

Πέλλα: Χοντρό χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες (εικόνες)

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας χτύπησε την Κεντρική Μακεδονία με αποτέλεσμα η περιοχή να υποστεί δυνατή χαλαζόπτωση και να επηρεαστούν υποδομές και περιουσίες.

Πέλλα: Χοντρό χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες (εικόνες)
-

Εικόνες καταστροφής επικρατούν το απόγευμα της Τρίτης 02.07 σε πολλά χωριά της Πέλλας από την έντονη χαλαζόπτωση η οποία έπληξε την περιοχή γύρω από την Έδεσσα, όπου καλλιεργούνται κυρίως κεράσια και ροδάκινα.

Πέλλα - Χαλάζι

Όπως μεταδίδεη η ενημερωτική ιστοσελίδα της περιοχής pellanews.gr, ο χαλάζι που έπεσε ήταν έντονο σε ροή αλλά και πολύ μεγάλο σε μέγεθος, ενώ κατέστρεψε τόσο τα κεράσια όσο και τα κτήματα, σπάζοντας δέντρα.

Πέλλα - Χαλάζι

Οι αγρότες της περιοχής είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους τους να καταστρέφονται. Ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας Θοδωρής Απόστολου ανήρτησε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε: «Τεράστια η καταστροφή: Κερασιά, Καρύδια, Κορυφή, Νης,ί Άγιος Αθανάσιος, Ζερβή, Παναγίτσα, Άρνισσα, Ξανθόγεια, Λύκοι και αναμένουμε ενημέρωση από άλλα χωριά».

Πέλλα - Χαλάζι

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Αίγυπτος: Πολύνεκρη κατάρρευση πολυκατοικίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)