Media

05 Ιουλίου 2024 13:45

Οριστικό φινάλε για το "Fay's Time": Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ

Οριστικό φινάλε για το "Fay's Time": Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ

-

Το τηλεοπτικό της "αντίο" για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, είπε η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια, έχοντας δίπλα της τους συνεργάτες της, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της.

Αρχικά, προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της φετινής εκπομπής και έπειτα άλλο ένα, στο οποίο η γενική διευθύντρια του "Make a wish" Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μιλούσε για τη Φαίη Σκορδά.

Κατόπιν, η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες, τους συντελεστές και τους ιθύντοντες του ΣΚΑΪ, που τη στήριξαν ιδιαιτέρως όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της.

"Με χαμόγελο θα κλείσουμε αυτή τη σεζόν. Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ είχα πολλά ερωτηματικά. Όχι για τους ανθρώπους, προς Θεού, αλλά για τη ψυχαγωγία. Γιατί ξέρουμε πως είναι ένα κανάλι που πρωτοστατεί στην ενημέρωση. Μετά από δύο χρόνια έχω να σας πω ότι πραγματικά στις δουλειές τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι... Τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι και γνώρισα ανθρώπους που τους θέλω στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τα ξαναπούμε... Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας, καλό καλοκαίρι" είπε, μεταξύ άλλων, συγκινημένη η Φαίη Σκορδά.

Όπως όλα δείχνουν, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Φαίη Σκορδά επιστρέφει ξανά στην πρωινή ζώνη μέσα από τη συχνότητα του Mega.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)