FLife

Χθες 14:55

Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου! Συγκινεί η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου! Συγκινεί η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

-

 Από την ζωή έφυγε η γνωστή δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου.

Την δυσάρεστη είδηση την γνωστοποίησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καθώς είχε συνεργαστεί με την Παυλίνα Ντάσιου στο παρελθόν παρουσιάζοντας μαζί της την σχολιαστική εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά».  

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το μεσημέρι του Σαββάτου 17/8 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε με θλίψη: « Α ρε Πλαυλινάκι μου».

Η Παυλίνα Ντάσιου υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Παυλίνα Ντάσιου

Και ο Νίκος Κοκλώνης όμως αποχαιρέτησε την δημοσιογράφο με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση και «λόγια καρδιάς».

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα. Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετικής ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

κοκλώνης


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)