Fashion

14 Αυγούστου 2024 16:28

Κατερίνα Καινούργιου: Με φόρεμα στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού - Must have κομμάτι

Κατερίνα Καινούργιου: Με φόρεμα στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού - Must have κομμάτι

-

Ένα πάρα πολύ κομψό φόρεμα φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram, το οποίο έχει κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες και παράλληλα τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού. Εννοείται φυσικά ότι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το φόρεμα που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου

Σε λευκό με μπλε, που θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι στο έπακρον, πολύ ωραίο μίντι μήκος, πιο στενό στη μέση και με φαρδιές τιράντες στο πάνω μέρος, το φόρεμα που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου είναι από εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου.

Αναδεικνύουν πάρα πολύ την γυναικεία σιλουέτα, αφού καλύπτουν τυχόν ατέλειες στην περιφέρεια ή και την κοιλιά, ενώ αν αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα στους ώμους καμουφλάρεις πολύ έξυπνα και τα μπρατσάκια. Το συγκεκριμένο φόρεμα που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου μπορείς να το φορέσεις και με ψηλοτάκουνα αλλά και με φλατ, ενώ παρόμοια κομμάτια θα βρεις στην αγορά σε τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Δες τη σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos