Celebrity

30 Ιουνίου 2024 18:28

Φάνης Μπολέτσης: Το πρώτο μήνυμα του κορυφαίου για το 2024 παίκτη του Survivor

Φάνης Μπολέτσης: Το πρώτο μήνυμα του κορυφαίου για το 2024 παίκτη του Survivor

-

Το πρώτο μήνυμά του μετά το τέλος του Survivor 2024, έστειλε ο κορυφαίος παίκτης Φάνης Μπολέτσης, ανεβάζοντας ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το φετινό έπαθλο του reality επιβίωσης, το οποίο το κατέκτησε ο Ντάνιελ Νούρκα, ήταν όμως το μεγαλύτερο φαβορί για τη νίκη.

Ο Φάνης Μπολέτσης με ασύλληπτους χρόνους ρεκόρ στους στίβους μάχης, με τις περισσότερες νίκες έναντι των αντιπάλων του, έχοντας κάνει…κατάληψη στην κορυφή των στατιστικών με τις επιδόσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν ο παίκτης που αδιαμφισβήτητα άφησε τη σφραγίδα του στο Survivor.

Διαβάστε επίσης! Φάνης Μπολέτσης - Survivor: Η ηλικία, οι σπουδές στο εξωτερικό και το βιογραφικό

Survivor – Η πρώτη ανάρτηση του Φάνη Μπολέτση

«Πριν 6 μήνες, ίσως πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου.. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένστικτα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω, αλλά συνάμα τόσο μοναδικά και έντονα.. Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το μόνο που με διακατέχει είναι χαρά ευγνωμοσύνη και περηφάνεια.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου μέσα στο παιχνίδι που έμειναν δίπλα μου μέχρι το τέλος, αλλά και στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες που ήταν πάντα εκεί για εμάς…

Δεν το μετάνιωσα λεπτό και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τις ψυχικές αντοχές να το κάνει…Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα.. Είστε η μεγαλύτερη μου νικη. Πάντα δίπλα μου στις όμορφες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», έγραψε ο Φάνης Μπολέτσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)