Celebrity

02 Ιουλίου 2024 14:39

Η Μάρω Λύτρα σε ανάρτηση-σοκ: "Ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου"

Η Μάρω Λύτρα σε ανάρτηση-σοκ: "Ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου"

-

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προέβη η Μάρω Λύτρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου. 

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το Fame Story και έχει εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στον Καναδά, αποκάλυψε πως η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια. Όπως εξομολογήθηκε η Μάρω Λύτρα, χρειάστηκε να υποβληθεί δύο φορές σε χειρουργική επέμβαση ανευρύσματος εγκεφάλου.

"Ευτυχισμένη μέρα του Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή.

Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είστε ευγνώμονες, πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία και μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία να είστε ευγνώμονες. Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι δώρο" έγραψε η Μάρω Λύτρα δημοσιεύοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες, εκ των οποίων η μία μέσα από το νοσοκομείο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

View this post on Instagram

A post shared by Maro Lytra (@marolytra_)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)