Celebrity

02 Ιουλίου 2024 09:18

Αριστέα Αλεξανδράκη & Τίτος Λαχανάς: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - "Της εύχομαι τα καλύτερα"

Αριστέα Αλεξανδράκη & Τίτος Λαχανάς: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - "Της εύχομαι τα καλύτερα"

-

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Αριστέας Αλεξανδράκη και του Τίτου Λαχανά.

Οι δύο παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story και έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το μουσικό show ρίξει αυλαία, δεν είναι πια μαζί. Την αποκάλυψη έκανε ο νεαρός τραγουδιστής μιλώντας στο Breakfast@star και τον Στέλιο Δρουμαλιά.

"Είμαι ελέυθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου" αρκέστηκε να πει ο Τίτος Λαχανάς, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει μιλώντας για τη σχέση του με τη Αριστέα Αλεξανδράκη: "Με την Αριστέα είχαμε από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε καλή επαφή. Είχαμε χημεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο συναίσθημα. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα. Ήταν πιο κλειστή, φαινόταν κιόλας, νομίζω, και από τη στάση του σώματός της. Στη διάρκεια του σόου απομακρυνθήκαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε πράγματι τη βραδιά του ΝΟΧ. Πιο νωρίς δεν θα τολμούσα να την προσεγγίσω. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Αριστέα, όταν έπρεπε να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί και με φώναξε να καθίσω δίπλα της, και τότε σκέφτηκα: «Μάλλον κάτι συμβαίνει εδώ»".

Πηγή φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)