Celebrity

30 Ιουνίου 2024 18:08

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο λόγος που πήγε στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - "Έχει προχωρήσει την ζωή της, όλα καλά"

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο λόγος που πήγε στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - "Έχει προχωρήσει την ζωή της, όλα καλά"

-

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε σπίτι της για να πάρει κάτι και συνάντησε εκεί τον τωρινό της σύντροφο, Γρηγόρη Μόργκαν.  

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ρώτησε τον συνεργάτη της για την επίσκεψη στο σπίτι της πρώην συντρόφου και ο ίδιος απάντησε λέγοντας πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί της.

Διαβάστε επίσης! Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Περιέγραψε τι συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Πήγα χθες στο σπίτι της Ευρυδίκης να πάρω κάτι που είχα αφήσει. Έκανα τον Κινέζο τόσο καιρό, γιατί δεν είχα χώρο στο δικό μου σπίτι. Τα κλειδιά δεν τα έχω γυρίσει για να ελέγχω το σπίτι. Μπορεί να χρειαστεί κάτι, να ταΐσω καμία γάτα. Να μην έχω ένα κλειδί; Αστειεύομαι! Το ξέχασα. Πήγα και πήρα το sup, γιατί με έφαγε. Μου είπε πως θα το πετάξει. Πήγα και το πήρα αναγκαστικά, δεν έχω που να το βάλω.

Τώρα τα έχω πάρει όλα, δεν έχει μείνει τίποτα. Μέχρι και δυο εσώρουχα που είχα κρυμμένα για δύσκολες στιγμές τα πήρα και αυτά… δεν ξέρω ο καθένας πως χωρίζει, αλλά δεν έχω να χωρίσω κάτι με την Ευρυδίκη. Έχει προχωρήσει τη ζωή της και τι να της πως “ααα, βρήκες καινούργιο σύντροφο και δεν μου αρέσει, μη μου μιλάς”. Να της κάνω μούτρα; Μια χαρά όλα! Είμαστε καλοί φίλοι και προχωράμε. Θα τα δώσω τα κλειδιά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)