Celebrity

30 Ιουνίου 2024 17:06

Άντζελα Γκερέκου: Η συνάντηση με την μητέρα του Έλον Μασκ και η συζήτηση που είχαν

Άντζελα Γκερέκου: Η συνάντηση με την μητέρα του Έλον Μασκ και η συζήτηση που είχαν

-

Στην Ελλάδα ταξίδεψε η μητέρα του Έλον Μασκ, Maye, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της «A woman makes a plan».

Η Maye Mask μάλιστα βρέθηκε στο Μουσείου της Ακρόπολης, όπου την υποδέχθηκε η Άντζελα Γεκρέκου και έκαναν μια συζήτηση για το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Διαβάστε επίσης! Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Ήταν μια κατάφορη αδικία απέναντί του! Έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω"

Μάλιστα η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την συνάντησή της με την μητέρα του Έλον Μασκ και έγραψε στη λεζάντα:

«Με χαρά υποδεχτήκαμε την μητέρα του γνωστού σε όλους , Έλον Μασκ για δεύτερη φορά στην Ελλάδα! Την κυρία Μaye Musk. Αυτή την φορά για την παρουσίαση του βιβλίου της «A woman makes a plan»- Διηγείται την δική της ζωή! Μια συγκλονιστική ζωή με δυνατό μήνυμα κουράγιου κ πίστης για όλους μας!

Με την κυρία Maye Musk συζητήσαμε πολλά θέματα όπως και το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα! Ένα θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες αλλά και όλους τους φιλέλληνες που αναγνωρίζουν, ότι είναι ένα θέμα που αφορά την ίδια την δημοκρατία των λαών ! Είχα την χαρά να την συνοδεύσω σε μια μοναδική ξενάγηση από τον διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης αλλά και μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ, Κο Σταμπολιδη.

Συγχαρητήρια στην Έλλη Σπυροπούλου για όλες τις τόσο πετυχημένες δράσεις της!!!Κάλεσμα για υποστήριξη της επανένωσης των Μαρμάρων του Παρθενώνα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)