Κοινωνία

06 Αυγούστου 2024 17:30 Τελευταία ενημέρωση : 06 Αυγούστου 2024 20:29

Πατέρας Αντώνιος: Αφαιρούνται οι φωτογραφίες του από τα σχολικά βιβλία των Θρησκευτικών

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας αφαιρούνται από τα σχολικά εγχειρίδια των Θρησκευτικών όλες οι αναφορές και όλες οι φωτογραφίες του πατρος Αντώνιου.

Πατέρας Αντώνιος: Αφαιρούνται οι φωτογραφίες του από τα σχολικά βιβλία των Θρησκευτικών
-

Από τον Σεπτέμβριο τα νέα βιβλία που θα πάρουν οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου δεν θα έχουν καμία αναφορά ούτε στη κιβωτό του κόσμου ούτε στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο.

Η εισήγηση έχει γίνει πέρυσι από το ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής. Έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργείο και υλοποιείται τώρα, καθώς τα νέα βιβλία τυπώνονται πριν από την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο πατήρ Αντώνιος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, μετά από καταγγελίες δύο αγοριών.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη και η δίκη του στο τριμελές πλημμελειοδικείο μετά από καταγγελίες για σωματικές τιμωρίες και απειλές σε βάρος ανήλικων φιλοξενούμενων στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπου ο πατήρ Αντώνιος κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίθεση με drones στο βόρειο Ισραήλ (εικόνες)

Στο Gov.gr Wallet τα στοιχεία των ζώων συντροφιάς

Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη (χάρτης)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)