Πολιτική

11 Ιουλίου 2024 18:14 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουλίου 2024 20:19

Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ: Ουρές πολιτών στην Κουμουνδούρου για να συναντήσουν τον πρόεδρο (εικόνες)

Πολίτες σχημάτισαν ουρές έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου προκειμένου να συναντήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς είχε κάνει ο ίδιος πρόσκληση μέσω social media για συνάντηση μαζί τους.

Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ: Ουρές πολιτών στην Κουμουνδούρου για να συναντήσουν τον πρόεδρο (εικόνες)
-

Ουρές σχηματίζονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου από πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού προκειμένου να δουν τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε πρόσκληση μέσω social media στους πολίτες προκειμένου να τους δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματά τους και ό,τι άλλο τους απασχολεί αδιαμεσολάβητα όπως αρέσκεται να λέει.

ΣΥΡΙΖΑ - ΟΥΡΕΣ

Οι πολίτες είναι αρκετοί και τουλάχιστον οι μισοί έχουν μπει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τους χωρέσουν σε μια αίθουσα για να μην είναι μέσα στη ζέστη. Ανάμεσά τους και μια κυρία με κινητικά προβλήματα, ένας Έλληνας από την Αυστραλία, ηλικιωμένοι αλλά και νέοι άνθρωποι που θέλουν να δουν τον Πρόεδρο του κόμματος και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

Οι ώρες που έχουν οριστεί για να δεχθεί τους πολίτες ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από τις 17:00 έως τις 20:00 ενώ λίγα λεπτά πριν τις πέντε το απόγευμα δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ - ΟΥΡΕΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία τοπογράφου - Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Ελογές ΗΠΑ - Μπάιντεν: Πληθαίνουν οι φωνές για απόσυρσή του

Λέσβος – Φωτιά: Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)