Οικονομία

08 Ιουλίου 2024 23:09

Ρέμος: Τι είπε στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένη η πρώτη  συναυλία του Αντώνη Ρέμου μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής. Τι είπε ο τραγουδιστής στον κόσμο που πήγε για να την παρακολουθήσει πριν ξεκινήσει να τραγουδά.

Ρέμος: Τι είπε στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής
-

«Καλωσήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Ρέμου στον κόσμο είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε το Κατράκειο για να τον απολαύσει, στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται.

«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε» είπε στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στον κόσμο, που έσπευσε από νωρίς στο Κατράκειο για να τον απολαύσει στη συναυλία του.

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμά του συμπλήρωσε «σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»

Το πόρισμα και η δέσμευση της περιουσίας

Η Αρχή για το Ξέπλυμα έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προκύπτουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ετσι οι δεσμεύσεις στις οποίες προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή αφορά ακίνητα, κινητά, λογαριασμούς προσωπικούς του καλλιτέχνη και της επίμαχης εταιρείας, σκάφη και θυρίδες που, εφόσον εντοπιστούν, θα δεσμευθούν μέχρι του ποσού του 1,5 εκατομμύριου ευρώ.

Στο πόρισμα της Αρχής που πλέον αποτελεί το πρώτο υλικό της έρευνας των οικονομικών εισαγγελέων, φαίνεται να γίνεται εκτενής αναφορά στις φορολογικές δηλώσεις που έχει υποβάλει την τελευταία 5ετία ο τραγουδιστής, στις οποίες δηλώνει ετήσιο εισόδημα περίπου 50 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το ποσό μάλιστα φαίνεται να ήταν και η αιτία που τέθηκε στο στόχαστρο της Αρχής ο καλλιτέχνης, καθώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα χαμηλό εξαιτίας της τεράστιας δημοφιλίας του και των εμφανίσεών του σε μέρη και εκδηλώσεις ευρέως γνωστά και ιδιαίτερα «κοσμικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας δεν θα περιοριστεί μόνο στον τραγουδιστή, αλλά στο στόχαστρο των εισαγγελέων θα τεθούν και άλλα πρόσωπα, συνεργάτες του ερευνώμενου καλλιτέχνη

.

Ειδήσεις σήμερα:  

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του

Μπάιντεν: Δεν αποσύρομαι, να νικήσουμε τον Τραμπ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)