Πολιτισμός

05 Ιουλίου 2024 21:46

Ρέμος: Θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ

Μετά την ανακοίνωση την οποία έβγαλε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στους φίλους του και στους θαυμαστές του ανέβασε στο instagram βίντεο, στα οποία εξηγεί μεταξύ άλλων ποια θα είναι η πορεία των συναυλιών του.

Ρέμος: Θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ
-

Ο Αντώνης Ρέμος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή την οποία εξέδωσε, ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας «φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση».

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, σε δύο stories που έκανε στο Instagram ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του.

Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Νωρίτερα, ο Αντώνης Ρέμος έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ελέγχεται, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους».

Δείτε ΕΔΩ τα δύο βίντεο του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος απευθύνεται στους φίλους του και στους θαυμαστές του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατεχόμενα: Ο Ερντογάν μαζί με τον Μπαχτσελί στους εορτασμούς της επετείου τουρκικής εισβολής

Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκοντα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)