Κοινωνία

28 Ιουνίου 2024 12:22 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουνίου 2024 14:39

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιους

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες όσων αποφοίτων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιους
-

Άνοιξε η πλατφόρμα https://results.it.minedu.gov.gr, όπου θα γίνει η ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν αργότερα σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με εγκατάλειψη: Πέθανε οδηγός που είχε τραυματιστεί το Πάσχα

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)

Καταγγελία - Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη κόρη του την ώρα που έκανε μπάνιο!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)