Celebrity

30 Ιουνίου 2024 19:30

Αντρέας Γεωργίου: Μας συστήνει την κούκλα πεθερά του

Αντρέας Γεωργίου: Μας συστήνει την κούκλα πεθερά του

-

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανεβεί ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός παντρεύεται με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου και ο γάμος του αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης! Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

«Δεν περίμενα να μείνει κρυφό, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έλεγξα εγώ για να ειπωθεί, δεν θα μιλήσω κιόλας. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόμαστε μεταξύ μας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο μπορούσα. Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου», είχε δηλώσει ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του.

Μπορεί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σήμερα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σύστησε στους ακόλουθούς του την κούκλα πεθερά του, Μιράντα.

Ο Αντρέας Γεωργίου πόζαρε λοιπόν μαζί με την μητέρα της Σιμώνης Χριστοδούλου στην παραλία και έγραψε στη λεζάντα: «Η πεθερά μου!!!».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)