Celebrity

30 Ιουνίου 2024 14:59

Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: "Προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης"

Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: "Προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης"

-

Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του πριν από ενάμιση περίπου μήνα, μίλησε στο "Καλύτερα δε γίνεται" η σύντροφός του αγαπημένου καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη.

"Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά-σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε πιστεύω. Καταβάλει προσπάθεια για να μιλήσει οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω από όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος" ήταν η δήλωση της Άννας Σταθάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)