Πολιτική

26 Ιουνίου 2024 19:29 Τελευταία ενημέρωση : 26 Ιουνίου 2024 21:20

Χάρης Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων απαντώντας σε ερώτημα της αντιπολίτευσης τόνισε ότι η διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον οδηγήσει σε παραίτηση από το Δήμο Αθηναίων.

Χάρης Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη
-

Η πρόθεση του Χάρη Δούκα σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης στο σημερινό (Τετάρτη) Δημοτικό Συμβούλιο

. Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δ.Σ. η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του

Φυλακές Κορυδαλλού: Συμπλοκή με νεκρό

Ηράκλειο: Τα έσπασε όλα και τραυμάτισε αστυνομικό κατά την προσαγωγή του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)